Se spune ca toamna se culeg roadele pamantului, motiv pentru care iti propunem sa profiti de fiecare zi si sa mananci cat mai multe legume si fructe, ce te vor ajuta sa te mentii intr-o forma de invidiat.
Asadar, daca nu mai stii ce sa gatesti iti propunem sa incerci spanac la cuptor.
Ai nevoie de:
– 500 de grame de spanac
– o capatana mica de broccoli
– 250 ml de smantana de gatit
– patru felii de cascaval afumat
– zece rosii uscate
Mod de preparare:
Ca sa pregatesti spanac la cuptor n-ai nevoie de mult timp, intrucat se gateste super rapid si e un preparat simplu, ce poate fi facut de orice.
Citeste si: Pregateste-te de iarna! Zacusca cu vinete, un preparat delicios, numai bun pentru zilele reci
Tot ce trebuie sa faci este sa pui broccoli la fiert timp de zece minute, iar intre timp sa oparesti spanacul in apa clocotita.
Scurge bine capatana de broccoli, dupa care desfa-o in buchetele mici, pe care e musai sa le adaugi intr-o tava de copt.
Adauga mai apoi spanacul oparit, smantana de gatit si cate o felie de cascaval.
Introdu tava in cuptor pentru zece minute, dupa care serveste preparatul cu rosii uscate puse deasupra. Pur si simplu va fi delicios.