1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCele mai bune 7 comedii romantice de văzut în 2023

Cele mai bune 7 comedii romantice de văzut în 2023

Oamenii spun că comedia romantică a murit, iar eu le spun: Căutați mai bine.

Dragostea este de fapt peste tot și există mai multe comedii romantice noi decât credeți. Doar că, uneori, se întâmplă ca acestea să fie direct pe serviciul de streaming și pe canapeaua ta, unde cabernetul este la sticlă și popcornul se poate încălzi la microunde. Asta este enervant și îngrijorător, nu mă înțelegeți greșit. Este mult mai amuzant să râzi cu o mulțime de oameni și apoi, luni mai târziu, să retrăiești acele momente acasă, la a mia oară când le revedeți. Dar asta nu înseamnă că Hollywood-ul a abandonat cel mai bun gen.

Filmele nu vor rămâne niciodată fără modalități hilare și inventate pentru ca interesele amoroase să se întâlnească și apoi să nu se îndrăgostească *de tot* până la final din cauza tuturor acestor obstacole enervante în calea sentimentelor lor adevărate. Pur și simplu nu se va întâmpla așa ceva! Comediile romantice sunt întotdeauna un pic previzibile, dar sunt și un pic diferite. Aceasta este o caracteristică, nu un defect. Orice cunoscător știe că tot ceea ce contează cu adevărat este atunci când actorii au ~chimie~. Poți să iubești sau să urăști un tropar cât vrei, dar totul stă în execuție.

Citeste si:  O noua oferta pe piata celibatarilor celebri – Orlando Bloom. De ce-l iubesc femeile

Anul acesta începe promițător cu câteva comedii romantice din 2023 care vor apărea în curând și care prezintă vedete de film încercate și adevărate pe care le iubești de veacuri. Există câteva adaptări care pot ghida următoarea alegere a clubului tău de carte, precum și câteva povești originale care te vor ține în suspans chiar dacă ești cam-sortat deja 100% sigur că știi cine va sfârși cu cine. Consultați lista noastră cu cele mai bune 7 comedii romantice din 2023, mai jos.

Shotgun Wedding 

Data lansării: 27 ianuarie pe Amazon Prime Video

Nunțile în destinații vin cu o mulțime de presiuni suplimentare asupra miresei și mirelui, în ciuda unui cadru superb. Ce se întâmplă dacă te răcești după ce toți prietenii și familia ta au călătorit în altă țară? Și dacă, pe deasupra, toți prietenii și familia ta se află într-o situație de luare de ostatici? Este prea mult!!!!

Your Place or Mine

Data lansării: 10 februarie pe Netflix

Este ca și cum The Holiday și When Harry Met Sally au făcut un copil „comedie romantică”.

At Midnight

Data lansării: 10 februarie la Paramount+.

*Vocea lui Taylor Swift* Meet me at midnight….

Somebody I Used to Know

Data lansării: 10 februarie pe Amazon Prime Video

Citeste si:  FOTO De ce a plans Paula Chirila, de Ziua Indragostitilor

Alison Brie joacă în această comedie romantică pe care a scris-o împreună cu soțul ei, Dave Franco. Se pare că are toate troparele pe care le știi (o femeie dependentă de muncă se întoarce în orașul natal și se reîntâlnește cu un fost, știi cum stă treaba), dar este modern AF și poate chiar poliamoros?

Red, White, & Royal Blue

Data lansării: 11 august 2023

Cartea lui Casey McQuiston, „de la dușmani la falsă prietenie la îndrăgostiți”, despre un prinț al Angliei și un Prim Fiu care se îndrăgostesc, va ajunge pe marele ecran. Sau, din moment ce este vorba de Amazon Studios, poate doar pe micul ecran. Știți la ce mă refer.

Elemental

Data lansării: iunie 2023

A făcut Pixar o comedie romantică? Da. Vrei să spui că o să plâng în hohote? Ei bine, așa să fie.

Love Again

Data lansării: 5 mai 2023

Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan joacă în această comedie romantică cu o întorsătură morbidă (dar într-un mod dulce). Priyanka joacă rolul unei văduve care începe să trimită mesaje pe telefonul logodnicului ei mort ca exercițiu de terapie, iar Sam joacă rolul bărbatului căruia i se atribuie numărul mortului. Filmul se bazează pe romanul Text for You, de Sofie Kramer, care a fost transformat într-un film german în 2016.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: