22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERSemnificatiile numelor de floare, la femei. Ce spun despre ele

Semnificatiile numelor de floare, la femei. Ce spun despre ele

Potrivit traditiei romanesti, numele de floare date femeilor pot avea semnificatii deopotriva pozitive sau negative.

Potrivit traditiei, femeile cu apelativ de floare capata din caracteristicile plantei respective. La romani, cele mai folosite nume de flori sunt Camelia, Viorica, Violeta, Narcisa, Lacramioara si Crina.

 

Femeile care poarta numele Camelia sunt femei foarte puternice si sigure pe ele insele. Totodata, sunt femei puternice, norocoase si reusesc in tot ce si-au propus in viata. Aceste femei sunt caracterizate de perseverenta, frumusete sufleteasca dar sunt si pretentioase si, uneori, mult prea increzatoare in puterile lor.

 

Femeile care poarta numele Viorica sunt caracterizate de diplomatie. La fel si cele care poarta numele Violeta. Aceste femei sunt hotarate si transante in relatiile lor cu celelalte persoane. Desi par extrovertite si puternice, de fapt sunt cat se poate de sensibile. Cu toate acestea, aceste femei ar putea sa fie putin mai organizate. Femeile care au numele Narcisa sunt cat se poate de timide. Insa, sunt mereu in atentia celorlalti si sunt cat se poate de sufletiste.

 

Cu toate acestea, aceste femei sunt caracterizate de discretie si modestie. Sunt usor inhibate de timiditate uneori si de aceea nu reusesc sa duca lururi la capat. Insa pot sa iubeasca cat se poate de bine.

 

Citeste si:  Esti pregatit sa ai copii? Afla cum se masoara instinctul de parinte

Femeile care se numesc Lacramioara sunt caracterizate prin sensibilitate. Aceste firi sunt marinimoase si atente la nevoile celorlalti. Ele empateaza cu trairile celor din jur ai dau o mana de ajutor mereu. Femeile care se numesc Crina dau dovada de determinare si putere. Cu toate acestea sunt incununate de puritate si sinceritate si incearca mereu sa fie cat se poate de drepte. Persoanele cu acest nume sunt mandre si fara cusur din punct de vedere profesional. In cuplu, au tendinta sa domine si sa aiba cerinte mult prea mari.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: