25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAnamaria Prodan, mesaj cutremurator dupa moartea Ionelei Prodan: "Pentru noi ai fost...

Anamaria Prodan, mesaj cutremurator dupa moartea Ionelei Prodan: „Pentru noi ai fost cea mai buna mama”

Ionela Prodan a murit luni, 16 aprilie, la Spitalul Elias, acolo unde era internata de zile bune. Indragita artista de muzica populara a pierdut lupta cu o boala cumplita: cancerul pancreatic.

Anamaria Prodan a publicat un mesaj emotionant, la scurt timp de la moartea mamei sale.

„TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATA! TU AI FOST SI VEI RAMANE FORTA VIETII MELE!!!TU ESTI ICOANA VIETII MELE! STIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL INGERILOR IAR VOCEA TA VA RASUNA MULT MAI TARE SI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL SI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIETII MELE!

Cand viata greu te va ncerca
Si n suflet teama ti va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranta moare ultima !

Nu te lasa incovoiat
De drumul greu, intortocheat
Ce soarta ti l asterne n fata
Nu i fa pe plac la sugubeata !

Ridica fruntea catre cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer
In rest toate sunt trecatoare
Pe a omului vietii carare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!

Citeste si:  Bona Nuți a revenit la Anamaria Prodan. Cum arată în prezent aceasta

Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: