23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERPrincipii pe care trebuie sa le uiti! Sunt invechite si iti fac...

Principii pe care trebuie sa le uiti! Sunt invechite si iti fac mai mult rau

Oamenii au tendinta de a urma regulile dupa care au fost crescut in viata. Insa, de multe ori, aceste reguli s-au demodat si nu mai sunt de actualitate. De multe ori, acestea nu mai functioneaza tocmai cum s-ar presupune.

Psihologii sustin ca cei mici ar trebui sa fie pregatiti doar ca fiecare zi sa fie mai buna decat cea anterioara, deoarece multe sfaturi parintesti sunt irelevante.

Trebuie sa economisesti

Parintii si bunicii au obiceiul sa te indemne sa economisesti, insa acest obicei nu prea are sens in ziua de astazi. Poti economisi cu succes bani pe o perioada scurta, insa depozitele bancare s-au dovedit riscante, deoarece piata nu este stabila si risti sa pierzi banii sau sa se devalorizeze. Este indicat sa ai ceva bani de rezerva, insa nu este bine sa-i tii vreme indelungata.

Fa totul cat de bine poti

Este greu, daca nu imposibil, sa faci totul perfect, mai ales in zilele noastre, cand programul este atat de incarcat si cerintele cat mai multe. Invata sa-ti alegi eficient prioritatile.

Muncesti din greu pentru a avea succes

Iti poti indruma copilul pe calea asta, insa el vede cu totul altceva in societate. Vede oamenii care s-au realizat facand ce au vrut, fara sa se chinuie, dar cu noroc.

Citeste si:  Ce se intampla cu corpul tau cand mananci mai multe fibre

Sa acumulezi cat mai multe cunostinte

In ziua de astazi s-a demonstrat ca de multe ori cunostintele sau scoala nu te ajuta in viata, nu-ti influenteaza neaparat soarta. Informatiile de orice fel sunt utile, insa se aplica greu in viata.

Sa ai un loc de munca de incredere

S-a demonstrat in timp ca doar cei care accepta schimbarile si sunt flexibili au succes.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: