9 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERTot ce trebuie sa stii despre o persoana, in functie de forma...

Tot ce trebuie sa stii despre o persoana, in functie de forma nasului

spot_img
procosmetic.ro

Sigur nu stiai, dar nasul poate sa-ti ofere foarte multe informatii despre personalitatea ta. Afla in cele scrise mai jos ce spune nasul tau despre tine.

Poti sa spui ca ai nasul mare, atunci cand el iese in evidenta foarte tare. Cu varful si narile mari, cei care au acest tip de nas sunt predestinate a fi persoane ambitioase, care se potrivesc unui profil de conducator sau coordonator. Arata indenpendenta si incredere in sine. Nici vorba despre minciuni sau despre legendele cu Pinochio.

Nasul mic denota sensibiliate, creativitate, spontaneitate si multa, multa distractie. Cei cu nasul mic sunt inimosi si sunt oameni care isi ajuta prietenii si apropiatii, atunci cand este nevoie. Pe ei se poate baza oricine, oricand.

Nasul lung denota hotarare, actiune si dorinta de aventura. Persoanele cu nasul lung nu sunt neaparat cele mai statornice. Au nevoie de spatiu, dinamism si libertate. O persoana cu nasul lung va fi in permanenta ocupata si, implicit, eficienta!

Persoanele cu nasul scurt tind sa fie timizi, dar sunt cei mai loiali oameni pe care ii vei cunoaste.

Nasul drept sau nasul grecesc denota inteligenta, optimism, romantism si foarte mult calm. Acestia sunt in permanenta in cautarea succesului, asa ca vor fi lideri foarte buni.

Nasul coroiat le corespunde in special italianilor si celor de origine evreiasca. Acestia sunt organizati, eficienti, ambitiosi, entuziasti si carismatici.

Nasul nubian are ca si caracteristica principala narile largi. Persoanele cu acest tip de nas sunt open-minded, curioase si adora sa priveasca lucrurile in profunzime. Sunt creativi si vin cu solutii inedite de fiecare data.

Nasul carn arata ca persoanele respective sunt cei care se bazeaza pe instincte.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.