3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATESemne ca ficatul tau sufera! Ai grija, nu e de glumit

Semne ca ficatul tau sufera! Ai grija, nu e de glumit

Ficatul, cel mai mare organ intern,  inlatura deseurile, toxinele, are rolul de a produce proteine si creeaza bila pentru ca alimentele sa fie mai usor de digerat. Iata cateva semne ca ficatul tau ar putea avea de suferit.

Retentia lichidelor
Retentia lichidelor este unul dintre semnele care arata ca ficatul tau are de suferit. Lichidele se pot acumula in abdomen si ar putea fi un simptom al cirozei. Ba mai mult, se pot umfla si mainile, picioarele sau gleznele.

Aparitia vanatailor
Atunci cand vanataile apar pe corp fara motiv este si asta un semn de ingrijorare. Atunci cand ficatul are probleme nu lasa sangele sa se coaguleze.

Te ingrasi fara motiv
Atunci cand incepi sa te ingrasi fara motiv poate fi si asta un semn ca ficatul tau sufera.

Oboseala
Oboseala reprezinta un alt semn ca ai putea avea probleme la ficat. Din cauza toxinelor din corp poate aparea oboseala si chiar si depresia.

Respiratia urat mirositoare
Ficatul lent duce la aparitia tulburarilor digestive. Toxinele in intestin vor duce la aparitia respiratiei urat mirositoare.

Greata si lipsa poftei de mancare
Atunci cand in corp exista prea multe toxine si ficatul nu le poate indeparta, apare senzatia de greata. Ba mai mult, iti poti pierde pofta de mancare.

Citeste si:  7 lucruri simple care iti pot salva viata

Probleme la nivelul pielii
Atunci cand apar problemele la ficat, pielea se poate ingalbeni.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: