22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pentru gasirea sufletului pereche! Rosteste-o in fiecare zi si in scurt...

Rugaciunea pentru gasirea sufletului pereche! Rosteste-o in fiecare zi si in scurt timp iti vei gasi marea dragoste

Te-ai saturat de relatiile esuate, care de-a lungul timpului te-au facut sa te gandesti ca nu ai noroc in dragoste. Ei bine, daca ai incercat toate metodele iti propunem sa te intorci si catre credinta.

Asadar, rosteste aceasta rugaciune, ce este foarte puternica si care dezleaga tot si atrage iubirea in viata ta!

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu, si toate celelalte se vor adauga voua\”, daruieste-mi toate cele de trebuinta pentru a merge pe calea mantuirii.

In mainile Tale este viata mea si fara Tine nu pot cunoaste nici implinirea si nici bucuria cea adevarata. Stiind aceasta, avand dorinta de a purta crucea casatoriei, Te rog sa ma ajuti sa gasesc faptura potrivita alaturi de care sa infrunt marea vietii acesteia.

Ajuta-ma, Doamne, ajuta-ma, cum numai Tu ma poti ajuta. De multe ori ispita singuratatii mi-a ranit inima, de multe ori diavolul deznadejdii a lovit in poarta sufletului meu. De atata durere inima mea s-a strans, si nu este nimeni care sa imi aline durerea. La Tine alerg, Doamne, nadejdea mea, intarirea mea, lumina vietii mele. Ajuta-ma sa am o familie bineplacuta Tie, o familie peste care sa se reverse multimea binecuvantarilor Tale.

Rosteste ori de cate ori ai putin ragaz, indiferent ca te afli in biserica sau acasa, aceasta rugaciune pentru casatorie grabnica. Trebuie doar sa ai credinta puternica. Si nu te indoi niciun moment ca Dumnezeu isi va indrepta si catre tine privirea Sa si te va ajuta sa-ti intemeiezi familia mult-dorita.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: