16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERINCREDIBIL! Furatul miresei, sanctionat cu amenzi!

INCREDIBIL! Furatul miresei, sanctionat cu amenzi!

Inrolare trafic.ro

Traditia de „furt a miresei” ar putea fi pe cale de disparitie, mai ales dupa ce edilii din Vaslui au decis ca aceasta actiune va fi sanctionata prin lege.

Ei au motivat ca furatul miresei poate fi sanctionat daca actul in sine deranjaza linistea locuitorilor din judet. Mai mult decata atat, niciun restaurant sau terasa nu va mai putea functiona dupa ora 23.00, insa sunt exceptate de la regula doar restaurantele care organizeaza nunti, care pot avea program pana la ora 6.00, doar in zilele de sambata si duminica.

„Amenzile sunt aplicate de catre Politia locala si cea nationala, sanctiunile putand ajunge pana la 1.000 de lei. Ele sunt aplicate nuntasilor, in conformitate cu Legea 61/1991, pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

Aceasta masura din regulament trebuia impusa, avand in vedere ca erau situatii in care cei care furau mireasa dansau printre blocuri, deranjand locuitorii municipiului”, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvânt al Primariei Vaslui, Clitemnestra Tofan.

Actiunea impusa de autoritati a starnit foarte multe controverse, mai ales ca este vorba despre o traditie romaneasca ce dateaza de sute de ani. Voua cum vi se pare aceasta initiativa? Credeti ca ar trebui adoptata in toata tara?

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: