21 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pentru copilul bolnav! Rosteste-o in fiecare zi si vei primi sprijin...

Rugaciunea pentru copilul bolnav! Rosteste-o in fiecare zi si vei primi sprijin divin

Daca copilul tau se afla in suferinta ori este bolnav iti recomandam sa rostesti aceasta rugaciune, despre care se spune ca face minuni pentru prichindeii care trec prin momente grele.

„Doamne, auzi rugaciunea mea. Asculta cererea mea, intru credinciosia Ta. Auzi-ma, intru dreptatea Ta. Sa nu intri la judecata cu robul Tau, ca nimeni din cei vii nu-i drept inaintea Ta. Vrajmasul prigoneste sufletul meu si viata mea o calca in picioare. Mahnit e duhul in mine si inima mea incremenita inlauntrul meu. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult. Cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale m-am gandit. Degrab auzi-ma, Doamne, ca a slabit duhul meu. Nu-ti intoarce fata Ta de la mine, ca sa nu ma aseman celor ce se pogoara in mormant.
Fa sa aud dimineata mila Ta. Ca la Tine mi-i nadejdea. Arata-mi calea pe care voi merge. Ca la Tine am ridicat sufletul meu. Scapa-ma de vrajmasii mei, ca la Tine alerg, Doamne. Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun sa ma povatuiasca la pamantul dreptatii. Pentru numele Tau, Doamne, daruieste-mi viata. Intru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu. Fa bunatate de starpeste pe vrajmasii mei si pierde pe toti cei ce necajesc sufletul meu, ca eu sunt robul Tau.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o spui ca sa atragi norocul de partea ta!

Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. Dar de multe ori bolnavii alearga la doctori nepriceputi. Si, in loc sa fie tamaduita, boala devine mai grea. Calauzeste-ne Tu, Doamne, Cel ce esti Doctorul sufletelor si al trupurilor, sa gasim doctorii potriviti pentru ca acest copil sa dobandeasca grabnica insanatosire.

Miluieste-ma, Dumnezeule, dupa mare mila Ta, si dupa multimea indurarilor Tale. Sterge faradelegea mea. Mai vartos ma spala de faradelegea mea si de pacatul meu ma curateste. Ca faradelegea mea eu o cunosc si pacatul meu inaintea mea este pururea. Tie unuia am gresit si rau inaintea Ta am facut, ca sa fiu indreptatit intru cuvintele Tale si sa biruiesti cand vei judeca Tu.

Ca iata intru faradelegi m-am zamislit si in pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit; cele nearatate si cele ascunse ale intelepciunii Tale, mi-ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu isop si ma voi curati; spala-ma-vei si mai vartos decat zapada ma voi albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie; bucura-se-vor oasele mele cele smerite. Intoarce fata Ta de catre pacatele mele si toate faradelegile mele sterge-le.

Inima curata zideste intru mine, Dumnezeule si duh drept innoieste intru cele dinlauntru ale mele. Nu ma lepada de la fata Ta si Duhul Tau cel sfant nu-l lua de la mine. Da-mi mie bucuria mantuirii Tale si cu duh stapanitor ma intareste. Invata-voi pe cei fara de lege caile Tale, si cei necredinciosi la Tine se vor intoarce. Izbaveste-ma de varsarea de sange, Dumnezeule, Dumnezeul mantuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea Ta.

Citeste si:  Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti pentru copii! Spune-o in fiecare zi si vor avea noroc

Citeste si: Rosteste rugaciunea catre Sfanta Cruce si vei primi ajutor divin!

Doamne, buzele mele vei deschide si gura mea va vesti lauda Ta. Ca de ai fi voit jertfa, ti-as fi dat; arderile de tot nu le vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima infranta si smerita Dumnezeu nu o va urgisi. Fa bine, Doamne, intru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului. Atunci vei binevoi jertfa dreptatii, prinosul si arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tau vitei.

Aducandu-ne aminte de cuvintele Mantuitorului, Care atunci cand Il rastigneau l-a dat in grija ta pe ucenicul Sau iubit, si prin aceasta si pe toti cei ce cred in El, gandindu-ne la acest copil care sufera, indraznim a spune si noi acestea: Preasfanta Maica, iata copilul tau, tamaduieste-l si ocroteste-l precum stii.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: