23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa scapi de pacate

Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti ca sa scapi de pacate

Daca ai trecut prin momente dificile, in care ai gresit si vrei sa ti se ierte pacatele, atunci e musai sa rostesti o rugaciune.

Potrivit vocilor religioase, rugaciunea Sfintei Eugenia iti aduce noroc si iti curata sufletul de pacate, motiv pentru care ai putea sa o rostesti cu regularitate.

„Sfanta Eugenia, mucenita a lui Hristos, dantuind acum cu bucurie impreuna cu Ostile ingerilor, ca o fecioara fara de pri­hana si ca o purtatoare de cununa preafericita, roaga-te sa se dea har celor ce cu dragoste te lauda pe tine.

Nevoindu-te cu ostenelile pustnicesti, te-ai preamarit in lupte mucenicesti. Si ai adus pe multi mantuiti la Ziditorul tau. Ca din Dumnezeiasca dragoste ai lasat cele trecatoare. Lupte barbatesti ai indurat.

Pentru aceasta, dupa savarsirea din viata, ai aflat Viata Cea fara de sfarsit. Sfanta Cuvioasa fecioara si Mucenita Eugenia, mireasa cu totul frumoasa a lui Hristos Datatorul frumusetilor, ai fost infrumusetata cu ostenelile pustnicesti. Stralucind ai luminat cu luptele mucenicesti, intocmai cu ingerii petrecand pe pamant. Si cu ei dantuiesti acum in casa Parintelui Ceresc.

Te rugam, roaga-te lui Dumnezeu pentru noi, cei aflati in nevoile vietii trecatoare. Roaga-te sa ne daruiasca harul cel de viata datator. Cere pentru noi credinta curata, viata luminata, rabdare in incercari, barbatie in luptele impotriva patimilor, bucuria implinirii poruncilor dumnezeiesti, iubire de vrajmasi, smerenie si blandete, iertare de pacate.

Citeste si:  Rugaciunea care te ajuta sa atragi banii! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc in plan financiar

Roaga-te lui Hristos Dum­nezeu sa daruiasca iertare de greseli celor ce cu dragoste cin­stesc sfanta pomenirea ta. Sa proslavim Numele cel Sfant al Domnului, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.

Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: