22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciuni pentru vindecarea de cancer! Rosteste-le in fiecare zi si vei gasi...

Rugaciuni pentru vindecarea de cancer! Rosteste-le in fiecare zi si vei gasi alinare

Se spune ca fara rugaciune, credinta in puterea divina, vindecarea nu ar fi posibila, fapt pentru care unele voci recomanda rostirea unor rugaciuni pentru vindecarea de cancer, despre care se spune ca aduc sanatate.

Rugaciunea intai catre Maica Domnului

Atotbuna Stapana, Sfanta Maica a lui Dumnezeu, Pantanassa, Imparateasa a toate, nu sunt vrednic sa intri sub acoperamantul sufletului meu. Ci, ca ceea ce esti milostiva, Maica Dumnezeului Celui Milostiv, spune numai un cuvant si se va tamadui sufletul meu, si trupul meu slabit se va intari. Caci tu ai tarie putincioasa, si cuvantul tau este plin de putere, o, Imparateasa a toate. Adu-mi biruinta, roaga-te pentru mine, ca sa maresc numele tau cel minunat totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea a doua

O, Preacurata Maica a lui Dumnezeu, Imparateasa a toate, auzi suspinurile noastre cele pline de durere, inaintea icoanei tale celei facatoare de minuni. Intoarce-ti privirea spre copiii tai bolnavi de boli netamaduite, care cad cu credinta inaintea sfintei tale icoane. Si precum pasarea isi acopera cuibul de pui cu aripile, asa acopera-ne si tu, Fecioara, cu omoforul tau cel vindecator. In acest loc, in care nadejdea se subtiaza, mila ta sa fie nadejde neindoielnica. Aici, unde grijile amare ne coplesesc, da-ne rabdare si odihna; unde chinul si deznadejdea se cuibaresc in suflet, fa sa rasara lumina necreata a lui Dumnezeu. Mangaie-i pe cei fricosi, intareste-i pe cei slabi, varsa blandete si lumina peste inimile amarate. Vindeca poporul tau cel bolnav, atotmilostiva Stapana, binecuvanteaza mintile si inimile doctorilor, ca sa fie instrumentele Atotputernicului Doctor Iisus Hristos, Mantuitorul. Ne rugam inaintea icoanei tale, ca puterea ta sa traiasca in noi, Stapana si Doamna. Intinde mainile tale pline de vindecari, bucuria celor intristati, mangaierea celor indurerati, ca degrab primind ajutorul tau cel minunat, sa laudam Treimea cea de viata Facatoare si nedespartita, Tatal, Fiul si Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!

Citeste si:  Rugaciunea pe care e musai sa o rostesti in Martea Mare ca sa ai noroc tot anul

Rosteste-le in fiecare zi, cu o lumanare in mana, pentru ca se spune ca in acest fel, rugaciunile ajung mai repede.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: