25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea ce-ti aduce spor in toate! Rosteste-o timp de 12 saptamani si...

Rugaciunea ce-ti aduce spor in toate! Rosteste-o timp de 12 saptamani si vei avea noroc

Isi are originile in credinta catolica, insa numerosi credinciosi au ales sa o rosteasca atunci cand pur si simplu se simteau coplesiti de probleme. Asadar, rosteste-o in fiecare miercuri, timp de 12 saptamani, iar norocul nu te va mai ocoli.

„Sufletul lui Cristos, sfinteste-ma, Trupul lui Cristos, mantuieste-ma. Sangele lui Cristos, aprinde-ma de dragoste. Apa coastei lui Cristos, spala-ma. Patima lui Cristos, intareste-ma. O bune Isuse, asculta-ma. In ranile tale, ascunde-ma. Nu lasa sa ma despart de tine. De vrajmasul cel rau apara-ma. In ceasul mortii mele cheama-ma. Si porunceste-mi sa vin la tine Ca sa te laud cu sfintii tai In vecii vecilor. Amin.

Dumnezeule, al carui unul-nascut, prin viata, moartea si invierea sa, ne-a pregatit rasplata mantuirii vesnice, da-ne te rugam harul ca, cinstind aceste mistere, prin Rozariul preasfintei Fecioare Maria, sa imitam ceea ce ele cuprind si sa dobandim ceea ce ele fagaduiesc. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.

O rege al pacii, da-ne pacea ta si iarta pacatele noastre. Indeparteaza pe dusmanii Bisericii si pazeste-o, sa nu piara. Emanuel, Dumnezeul nostru, este in mijlocul nostru in slava Tatalui si a Duhului Sfant. Sa ne binecuvanteze si sa purifice inima noastra si sa vindece bolile sufletului si ale trupului. Te adoram, Cristoase, impreuna cu Tatal tau bun si cu Duhul Sfant, pentru ca ai venit si ne-ai mantuit.

Citeste si:  Rugaciunea care te ajuta sa scapi de boli! Rosteste-o zilnic, caci efectele sunt nebanuite

Cred ca tu esti drept si dai fiecaruia dupa faptele sale: pe cei buni ii rasplatesti cu fericirea cereasca, iar pe cei rai ii pedepsesti cu osanda vesnica a iadului. In aceasta credinta vreau sa traiesc si sa mor. Doamne, intareste-mi credinta. Amin.

Dumnezeul meu, fiindca tu esti atotputernic, nemarginit de bun si milostiv si implinesti fagaduintele tale, eu nadajduiesc iertarea pacatelor mele si imparatia cerului, pentru vredniciile lui Isus Cristos si prin faptele bune ce am incredere sa le fac cu ajutorul harului tau. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: