5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERSpune-mi in ce zi te-ai nascut si iti voi spune ce destin...

Spune-mi in ce zi te-ai nascut si iti voi spune ce destin vei avea

Se spune ca fiecare persoana vine pe lume cu un scop, motiv pentru care daca si tu te ghidezi dupa aceasta regula, afla ce spune ziua de nastere despre personalitatea ta.

Daca te-ai nascut pe 1, 10, 19 si 28, indiferent de luna, numarul tau este 1 – ceea ce inseamna ca esti o fire inteligenta, dar incapatanata, ai suflet bun, dar te enervezi repede si esti esti foarte prietenos. Nu te vei casatori, insa, devreme, desi ai tendinta sa te indragostesti rapid.

Daca te-ai nascut pe 2, 11, 20 si 29 indiferent de luna, numarul tau este 2 – esti o persoana apreciata de cei din jur, dar ai o fire scimbatoare.

Daca te-ai nascut pe 3, 12, 21 si 30 indiferent de luna, numarul tau este 3 – esti credincios, cu frica de Dumnezeu si impresionezi prin blandete si bunatate.

Daca te-ai nascut pe 4, 13, 22 si 31 indiferent de luna, numarul tau este 4 – Esti o fire dificila si nu prea ai noroc. Incapatanarea si brutalitatea sunt cele care te vor indeparta de toti cei din jur, insa tot aceste doua trasaturi te ajuta sa iti aperi cu indarjire familia.

Daca te-ai nascut pe 5, 14 si 23  indiferent de luna, numarul tau este – Ai mereu idei bune si, daca vrei sa iti incepi propria afacere, vei avea succes. Foarte multi prieteni apeleaza la tine pentru a-i scoate din situatii critice, iar tu ii ajuti cu drag. Ai mereu ceva de invatat din experientele vietii.

Citeste si:  Conchita Wurst, surprize pentru fani

Citeste si: Ce trebuie sa stii despre persoanele nascute in zodia Gemeni! Fac tot ce pot pentru a-si pastra relatia de cuplu

Daca te-ai nascut pe 6, 15 si 24  indiferent de luna, numarul tau este 6 – Ai mereu idei bune si, daca vrei sa iti incepi propria afacere, vei avea succes urias. Prietenii mereu vor fi mereu alaturi de tine.

Daca te-ai nascut pe 7, 16 si 25 indiferent de luna, numarul tau este 7 – Te-ai nascut sa fii fericit si vei impresiona mereu in educatie sau al afacerilor.

Daca te-ai nascut pe 8, 17 si 26 indiferent de luna, numarul tau este 8 – Esti extrem de curajos si orice ai face te vei bucura de succes.

Daca te-ai nascut pe 9, 18 si 27  indiferent de luna, numarul tau este 9 – Ai tendinta sa-ti doresti sa-i multumesti pe toti, insa acest lucru e imposibil, fapt pentru care vei suferi

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: