23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERGhicitul in palma: ce-ti dezvaluie liniile care-ti contureaza destinul

Ghicitul in palma: ce-ti dezvaluie liniile care-ti contureaza destinul

Inrolare trafic.ro

Prezicatorii Greciei antice descopereau caracterul, dar si viitorul unei persoane analizandu-i liniile din palma. Desi exista tratate intregi care explica practica denumita chiromantie, si tu poti “citi” semnele din palma daca cunosti cateva reguli de baza.

 

Cele patru linii ale palmelor

 

Traditia chiromantiei spune ca palma stanga iti dezvaluie ceea ce poti face, propriul potential, predispozitiile si inclinatiile tale, asadar din ce este compusa personalitatea ta, iar palma dreapta iti arata ceea ce te asteapta – viitorul.

 

Principalele linii din palma sunt cea a vietii, a capului, a inimii si a norocului.

 

Linia vietii traseaza, practic, destinul de la nastere la moarte si este prima care se formeaza in palma atunci cand omul este inca un embrion de doar opt saptamani, in burtica mamei. Multe persoane se sperie dupa ce realizeaza ca linia vietii din palma nu este lunga, avand impresia ca acest lucru le indica o viata scuta. Insa nu este adevarat. Lungimea liniei vietii nu indica longevitatea individului, insa cat de bine este definita aceasta linie arata cat de activ ca fire este omul respectiv.

 

Linia capului este uneori lipita de linia vietii, alteori nu si dezvalui modul in care omul gandeste. Linia capului, care incepe din zona aflata intre degetul mare si aratator si traverseaza palma, indica si nivelul de creativitate, de imaginatie a individului. Cu cat linia capului este mai inclinata, cu atat omul respectiv este are mai mult imaginatie.

 

Linia inimii dezvaluie informatii despre relatiile pe care le dezvolta omul pe parcursul vietii sale, dar si despre sentimentele sale. Linia inimii este cea mai apropiata de degete, fiind, intr-o anumita masura, paralela cu cea a capului. Persoanele la care linia inimi se termine printr-o curbura, intre aratator si degetul mijlociu, obisnuiesc sa-si exprime in mod deschis sentimentele, in timp ce persoanele care au linia inimii mai dreapta prezinta o sensibilitate interiorizata, fiind mai putin deschisi in a-si manifesta trairile si sentimentele fata de ceilalti.

 

Linia norocului porneste dintre inelar si degetul mijlociu in jos. Ea poate fi pozitionata mai in apropierea inelarului sau in apropierea degetului mijlociu, insa, oricum ar fi, de la punctul de pornire ea coboara spre incheietura mainii. Linia norocului este o linie secundara, nefiind vizibila la toata lumea. Cu cat este mai definita aceasta linie, cu atat “purtatorul” este mai mari sanse in viata.

 ,naouuia

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: