5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăDIETEMetode usoare de a arde mai multe calorii toata ziua

Metode usoare de a arde mai multe calorii toata ziua

Ai fost ocupata in ultimul timp si nu poti tine pasul cu programul de la sala de sport? Stai la computer toata ziua si orele ramase in timpul zilei sunt rezervate pentru drum, dus si odihna atunci cand ajungi acasa? Am facut o lista cu metode prin care poti arde mai multe calorii toata ziua. Pierde mai multe calorii in mai putin timp cu aceste sfaturi de la experti.

Trezeste-te, transpira si straluceste

Daca stii ca ai un timp limitat pentru a ajunge la sala de dimineata, pune-ti ceasul sa sune cu 15 minute mai devreme. Este mai bine sa faci ceva inainte de a merge la sala pentru a-ti porni metabolismul.

Incearca trucul „1 de 10 ori”

Incearca sa gasesti 10 oportunitati in timpul zilei pentru a-ti mari pulsul timp de 1 minut. Va adauga oxigen pentru a te tine in alerta, iti activeaza inima, plamanii, picioarele si creierul. De asemenea te ajuta sa arzi intre 300 si 400 de calorii pe zi. Incearca sa faci 10 genoflexiuni in fiecare ora sau sa faci fandari spre baie si inapoi.

Tine-te rece

Da aerul conditionat mai tare pentru a topi grasimea. Pastrandu-ti casa mai racoroasa poti sa cresti grasimea maro cu 40%. Cand este activata de temperaturi reci, grasimea maro arde calorii pentru a-ti pastra corpul cald chiar si atunci cand stai jos.

Citeste si:  Dieta cu peste te ajuta sa slabesti rapid 4 kilograme

Incurajeaza-te cu ajutorul telefonului

Din cauza responsabilitatilor la serviciu, tinzi sa stai jos toata ziua. Ajuta-te, punandu-ti alarma sa sune din jumatate in jumatate de ora ca reminder sa te ridici.

Inlocuieste sticla mare cu una mai mica

Schimba-ti sticla de apa mare pentru una mai mica. In acest fel vei fi obligata sa o reumpli, insemnand ca trebuie sa te ridici de mai multe ori decat inainte.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: