5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLegile spirituale de care trebuie sa tii cont ca sa aduci energii...

Legile spirituale de care trebuie sa tii cont ca sa aduci energii pozitive in casa ta

Sa aduci energie pozitiva in casa ta nu e deloc complicat, mai ales daca tii cont de sfaturile unui calugar budist, care isi dedica viata pentru gasirea armoniei, a pacii si a intelepciunii sufletesti.

Ai grija de obiectele din casa ta

Ofera atentie obiectelor pe care le ai in casa, indiferent de momentul in care le-ai achizitionat, indiferent ca vorbim despre produse in care ai investit multi bani ori ba, intrucat se spune ca asa cum ai grija de obiectele pe care le ai, ai grija si de oamenii din viata ta.

Fii recunoscatoare pentru obiectele care ti-au fost utile

E posibil ca unele lucruri din casa sa nu-ti mai fie folositoare, insa ar trebui sa nu renunti la ele cu usurinta. In loc sa le arunci, gaseste oameni care au nevoie de ele la fel de mult cum aveai tu cand le-ai luat pentru prima data. In acest fel, mentii in continuare valoarea si utilitatea lor (si pastrezi o energie pozitiva in casa ta).

Incepe ziua devreme, in tacere

Sa te trezesti dimineata, inainte de ceilalti oameni, nu e rau. Vei avea ocazia sa-ti incepi ziua in tacere, ca sa te bucuri de pacea completa a locului in care traiesti. Ba mai mult, doar asa vei avea timp sa meditezi si sa te rogi, ceea ce te va incarca cu energie pentru toata ziua.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: