22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti orice dorinta

Rugaciunea care te ajuta sa-ti indeplinesti orice dorinta

Daca mereu ai tendinta sa-ti pui dorinte pentru a evolua, iar in ultima perioada simti ca nu se mai intampla nimic, incearca sa spui o rugaciune in fiecare zi.

Rugaciunea dedicata Maicii Domnului este cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor si o poti rosti atunci cand ceea ce-ti doresti are legatura cu un necaz pe care vrei sa-l depasesti, oricat de mic sau de mare ar fi acesta.

“Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).
Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Dupa ce ai terminat de rostit aceasta rugaciune pentru indeplinirea dorintelor, continua cu “Tatal nostru”, apoi cu rugaciunea „Bucura-te Marie, cea plina de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau care a nascut pe Mantuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfanta Marie, Maica de Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin.”

Citeste si:  Ţi se TOPEŞTE INIMA! 15 ANIMALE NEDESPĂRŢITE de JUCĂRIILE lor

Rosteste aceasta succesiune de rugaciuni de 10 ori pe zi, timp de 9 marti, in fata unei icoane a Sfintei Fecioare, avand si o lumanare sfintita aprinsa.

Se spune ca rugaciunea pentru indeplinirea dorintelor este atat de puternica, incat dorinta se va realiza inca inainte de de a ajunge la cea de-a 9-a zi de marti. Ar trebui, insa, sa fie rostita in fata unei icoane a Sfintei Fecioare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: