4 martie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERIulia Timosenko inceteaza greva foamei

Iulia Timosenko inceteaza greva foamei

Iulia Timosenko va inceta, miercuri 9 mai, greva foamei inceputa pe 20 aprilie pentru a protesta fata de violentele din inchisoare.  Fostul premier ucrainean, in varsta de 51 de ani,  ispaseste o pedeapsa de sapte ani de inchisoare pentru abuz de putere si este intemnitat din august 2011.

Medicul german Lutz Harms, venit in Ucraina pentru a-i acorda ingrijiri medicale Iuliei Timosenko, "o va ajuta pe mama sa inceteze greva foamei incepand de miercuri", a declarat Evghenia Timosenko, dupa ce a vizitat-o pe mama sa, la Harkov.

Procedura de iesire din greva foamei va dura intre zece zile si doua saptamani, dupa care va putea incepe tratamentul pentru problemele pe care le are la coloana.

Iulia Timosenko a acceptat sa fie transferata la spitalul public din Harkov, cu conditia sa fie tratata de acest medic german.

"Medicul Harms a vazut-o pe mama mea si a transmis raportul medicilor germani care au recomandat inceperea de urgenta a tratamentului deoarece exista riscul invaliditatii", a spus fiica Iuliei Timosenko.

Citeste si :

FOTO EXCLUSIV Primele poze cu Iulia Timosenko, batuta in inchisoare

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: