21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERLucruri neobisnuite pe care le poti invata la scoala

Lucruri neobisnuite pe care le poti invata la scoala

Inrolare trafic.ro

Te-ai plictisit de toate lucrurile pe care trebuie sa le inveti la o scoala obisnuita? Vrei sa ai niste abilitati neobisnuite si practice pe care le poti folosi in viata ta?

Noi am adunat cele mai fascinante cursuri pe care le puteti urma acum.

1. Expert in elfi

La Álfaskólinn, Școala Elfilor din Islanda, puteti afla totul despre cele 13 tipuri diferite de elfi. Elevii se intalnesc aici cu oameni care au avut contact personal cu aceste creaturi mistice. Ei invata cum arata elfii, unde traiesc si totul despre relatiile lor cu oamenii.

2. Servicii funerare

Colegiul Gupton-Jones de Servicii Funerare este locul potrivit pentru studentii care doresc sa aiba o cariera in afaceri funerare. Puteti lua atat clase de baza, cum ar fi matematica si istoria, cat si sa urmariti o multime de cursuri speciale concentrate pe serviciile de viata – de la principiile de imbalsamare la legea si etica moralitatii.

3. Abilitati de circar

Cursul de Circ Contemporan cu Teatru Fizic este oferit la Bath Spa University pentru persoanele care doresc sa integreze abilitatile de circ fizice cu spectacole teatrale. Studentii sai invata cum sa devina un artist profesionist si cum sa-si gestioneze, sa-si organizeze si sa promoveze munca proprie.

4. Cursuri de gladiator

Citeste si:  Cum sa tratezi copilul de infectiile respiratorii?

Scoala de Gladiatori este situata in Roma si ofera cursuri de 2 ore, unde puteti invata notiunile de baza ale luptei romane si a jocului de sabie si puteti urmari cursuri dedicate istoriei romane antice.

5. Vanatoarea de soti

Prima scoala de vanat soti s-a deschis in 2010 in Japnia. O viitoare mireasa plina de speranta este invatata cum sa isi impresioneze viitorii socrii, cum sa se imbrace si multe alte lucruri utile pentru casnicie.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: