23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRosteste aceasta rugaciune la inceputul saptamanii si vei avea noroc si spor...

Rosteste aceasta rugaciune la inceputul saptamanii si vei avea noroc si spor in toate

Inrolare trafic.ro

Fiecare inceput de saptamana ti se pare un sir lung de provocari? Ei bine, ca sa reusesti cu brio de toate problemele iti propunem sa spui aceasta rugaciune la inceputul saptamanii si vei avea parte de noroc.

„Tie, Iubitorule de oameni, ma inchin si-Ti multumesc foarte pentru Darurile cele mari. Pe care le-ai facut si le faci tuturor. Inima mi se bucura si se desfateaza cand stau si cuget. Cum ca numai Tu esti Dumnezeu Atotputernic. Incat nicio bunatate si nicio marire nu-Ti lipseste. Tu esti Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Numai pe Tine Te cunosc Dumnezeu adevarat. Te marturisesc si Te maresc. Tie ma inchin si-Ti servesc pururea, cu toata inima si cu toata puterea.

Mult indurate Stapane! Rogu-Te sa uiti pacatele mele cele multe, dupa multimea indurarilor Tale. Multumesc din toata inima pentru bunatatile ce-mi trimiti in toate zilele, mai vartos insa pentru rabdarea Ta cea mare, ca nu m-ai pedepsit dupa multimea pacatelor mele, ci astepti cainta mea, ca un iertatoriu atotbun si indurat.
Doamne Iisuse Hristoase, da-mi Darul ca sa petrec bine si crestineste in aceasta saptamana si sa nu mai pacatuiesc Tie, nici cu cugetarea, nici cu cuvantul si nici cu fapta, intru marirea si onoarea Invierii Tale celei de a treia zi si a venirii Duhului Tau celui Sfant asupra Apostolilor.

Citeste si:  Ce pensie uriașă încasează Monica Tatoiu! Uite cât primește de la statul român

Indeosebi ma rog pentru ajutorul Tau, preabunule Stapane, ca sa ma cunosc pe mine, sa ma caiesc de pacatele mele si sa ma indrept cu marturisirea; iar in ceasul mortii sa fiu aflat pregatit, cuminecat si cu inima curata, si sa fiu aflat demn de imparatia Ta cea vesnica.

Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul saptamanii, ma rog cu umilinta indurarii Tale celei mari: iarta-mi pacatele cele de voie si fara de voie si-mi ajuta sa pun inceput bun si sa port mai multa grija de sufletul meu, pentru care Ai rabdat atatea dureri la Sfanta Ta Rastignire!

Citeste si:

Rugaciunea la Acoperamantul Maicii Domnului care te ajuta in orice situatie! Rosteste-o in orice moment si vei gasi linistea!

O, Doamne ! astazi iti dau sufletul si trupul meu si vointa mea, rugandu-Te sa fie voia Ta cu mine dupa buna placerea Ta. Pedepseste-ma, Doamne, dupa indurarea Ta, in aceasta lume, iara nu in cealalta viata, si iarta pe cei vii si pe cei raposati, pentru rugaciunile Sfintei Tale Biserici si pe toti ne invredniceste de marirea Ta in Rai.

La aceasta pun mijlocitori pe Sfintii Tai Ingeri, catre care zic: O, cerestilor servitori si pazitori ai oamenilor, voua ma inchin si va multumesc pentru ajutorul si conducerea ce ne-o dati in toate zilele, noua, nevrednicilor si pacatosilor! Izbaviti-ma de vrajmasii cei vazuti si de cei nevazuti, ca sa nu mai pacatuiesc de acum inaintea Dumnezeului meu! Invredniciti-ma sa va vad la moartea mea stand in jurul meu si sa duceti sufletul meu in cer, ca sa se inchine Maririi Fetei lui Dumnezeu, iar voua sa va multumesc acolo pentru purtarea de grija ce ati facut pentru mine si binele vostru sa-l spun cu glas neincetat in veci. Amin.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: