Search for content, post, videos

Pericolul care se ascunde in vopseaua de par! Toate femeile care se vopsesc ar trebui sa stie asta

De cele mai multe ori, pentru a arata bine femeile apeleaza la tot felul de trucuri. Multe dintre ele sunt mai putin placute si costisitoare.

In ultima vreme femeile, influentate de reclamele de la TV sau promovarile facute de vedete, isi pun pe corp si par tot felul de chimicale.

Crema de corp, rujul, parfumul, vopseaua de par, toate sunt pline de chimicale si, aplicate pe corp, patrund in piele si ajung direct in fluxul sanguin.

Este important sa cititi cu atentie etichetele produselor, sa va informati, in loc sa va alegeti cu tot felul de probleme hormonale, sau probleme legate de faptul ca nu puteti ramane insarcinate, sau ca bebelusul dumneavoastra are probleme de sanatate inca de la nastere, probleme cu tiroida, alergii severe, cancer sau boli autoimune.

Multe femei aleg sa se vopseasca, fie pentru ca au abit sau pur si simplu pentru a tine pasul cu moda. Un studiu realizat de Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului arata ca peste 70% dintre vopselele de par sunt toxice si ar trebui sa fie retrase urgent de la comercializare.

Studiul mai arata cat de ridicat este nivelul de toxicitate din mai multe tari. Germania (21%), Italia (17%), Bulgaria (15%), Romania (13%), Polonia (8%), India (6%), Turcia (4%), China (2%), Iran (2%), Olanda (2%), Serbia (2%), SUA (2%), Franta (2%), Belgia (2%) şi Grecia (2%).

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *