16 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODAFacekini, primul bikini pentru fata - VIDEO

Facekini, primul bikini pentru fata – VIDEO

Inrolare trafic.ro

Ultimul trend in materie de costume de baie a fost inventat de chinezi care au gasit o metoda unica pentru a se proteja de razele ultraviolete.

Avand in vedere ca in cultura chineza este denigrant sa fii bronzata, pentru ca bronzul pielii este asociat cu munca pe camp, chinezii nu sunt mari fani ai bronzului si de aceea se protejeaza pe cat pot de bine.

Drept urmare au inventat asa-numitul Facekini, care este, dupa cum au declarat producatorii, un bikini de fata care se potriveste cu orice costum de baie. 

De fapt, Facekini nu este altceva decat o cagula care acopera complet fata, lasand loc doar pentru buze si pentru ochi. Facekini acopera si gatul si este confetionat dintr-un material elastic.

Facekini costa in jur de 4 euro si a devenit atat de pupular in ultima vreme incat au fost create adevarate colectii sezoniere, in functie de intensitatea razelor ultraviolete ale soarelui.

Cu toate ca inventia pare inovativa, medicii sunt de parere ca poate cauza iritatii ale pielii si ca nu este neaparat necesara pentru ca o palarie cu boruri largi, de exemplu, poate filtra 80% din radiatiile UV. 

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: