23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERFloria prezintă aranjamente florale pentru nunți din colecția “Floria Poudre d’Amour”,...

Floria prezintă aranjamente florale pentru nunți din colecția “Floria Poudre d’Amour”, la Expomariage

Inrolare trafic.ro

Floria, singura florărie online care participă la târgul pentru nunți Expomariage între 17-19 ianuarie la hotelul Marriott, prezintă în cadrul târgului o parte din colecția “Floria Poudre d’Amour”, cu aranjamente pentru nuntă, realizate de singurul master florist din Romania, Irene van der Geest.

 

Colecția intitulată “Floria Poudre d’Amour” cuprinde aranjamente elegante, inspirate de stilul francez romantic, natural și proaspat. Fără exagerări, dar cu o simplitate sofisticată și studiată, aranjamentele din colecția “Floria Poudre d’Amour” ascund acel “je ne sais quoi” ce le face remarcabile, fără efort.

 

În acord cu tendințele cromatice internaționale și culoarea anului, Radiant Orchid, aranjamentele ce vor fi prezentate în spațiul Floria de la Expomariage cuprind accente de violet, fuchsia si roz, aflate într-un echilibru încantator. Culorile pudrate și asocierile de nuanțe pastel din “Floria Poudre d’Amour” exprimă încredere în frumusețea naturală a florilor, pusă în valoare prin combinații realizate profesionist și cu bun gust.

 

Fie ca pregătesc o nuntă ca în povești, la palat, în natură sau la restaurant, sau o nuntă intimă alături de cei apropiați, miresele găsesc în colecția Floria eleganța sofisticată ideală pentru o zi memorabilă, ce va marca începutul unei noi etape a vieții lor.

Ideea începutului este susținută și transpusă în aranjamente prin selecția florilor cu un aer primăvăratic, precum lalele, zambile sau lisianthus, alături de trandafiri și orhidee.

Acestea spun discret o poveste despre dragoste, bucurie și armonie, și nu vor trece neobservate de invitați la o nuntă elegantă și rafinată.

 

În acest final de săptămână, din linia “Floria Poudre d’Amour” vor fi expuse 15 aranjamente care rezistă și iși păstrează prospețimea și ținuta imaculată timp îndelungat.

 

Despre Floria.ro

 

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, împlineşte anul acesta 4 ani de existență, timp în care a livrat peste 70.000 de buchete de flori. Floria.ro a căștigat de două ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi.

Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro si din 2013 devine prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 70 de orașe din România, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore.

 

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: