26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe trebuie sa faci daca vrei sa fii mai bogata

Ce trebuie sa faci daca vrei sa fii mai bogata

Toti oamenii isi doresc sa fie bogati. Fie ca muncesc din greu pentru asta, fie ca mostenesc o avere sau intra in tot felul de afaceri dubioase, cercetatorii au demonstrat ca au cu totii cateva lucruri in comun.

Tom Corley, un cunoscut cercetator, a descoperit care sunt diferentele dintre bogati si saraci. Acesta a studiat ambele grupuri, timp de 5 ani, si a tras cateva concluzii interesante.

1. Bogatii adora sa cunoasca oameni noi. Un procent de 68% dintre cei bogati au declarat acest lucru, in timp ce doar 11% dintre saraci au fost de acord.

Cei cu stabilitate financiara simt nevoia sa cunoasca cat mai multi oameni si sa se faca placuti in cat mai multe grupuri.

2. Oamenii bogati nu se bazeaza pe soarta. Persoanele cu stabilitate financiara sunt de parere ca isi construiesc singuri drumul in viata, in timp ce 90% dintre cei amarati dau vina pentru esecul lor pe soarta, nesansa sau alti factori pe care nu ii pot controla.

3. 85% din oamenii de succes isi iubesc jobul si meseria, in timp ce amaratii se declara permanent nemultumiti de ceea ce fac.

4. Persoanele bogate au grija de sanatatea lor. Merg regulat la medic, practica sport si au o dieta echilibrata, duc o viata fara vicii. Printre cei saraci doar 13% vad legatura dintre sanatate si venituri.

Citeste si:  Zodii care fac bani si din piatra seaca in ianuarie 2018

5. O proportie de 78% dintre cei saraci analizeaza viata altora si se uita la reality show-uri si doar 6% dintre bogati fac asta. Cei cu venituri peste medie aleg sa-si foloseasca timpul intr-un alt mod, nu sa-l piarda in fata televizorului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: