2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEExercitii pentru a scapa de grasimea din partea de jos a spatelui,...

Exercitii pentru a scapa de grasimea din partea de jos a spatelui, acasa

Grasimea acumulata in partea de jos a spatelui este deseori cel mai greu de dat jos. Insa, pe langa exercitiile cardio indicate pentru a scapa de grasimea din partea de jos a spatelui, este indicat sa efectuati zilnic si exercitiile descrise mai jos.

Este important sa efectuati cate 30 de serii, cu odihna de 15 secunde intre fiecare, dintre aceste exercitii.

Primul exercitiu presupune ca din pozitia de drepti, cu genunchii usor indoiti si mainile incrucisate pe piept, sa va aplecati incet, contractand muschiii de pe spate. Acest exercitiu va duce la o itindere a muschilor din partea de jos a spatelui, compresarea grasimii de acolo si arderea ei.

Al doilea exercitiu se efectueaza la sol. Astfel, trebuie sa va intindeti pe burta cu mainile si picioarele intinse si departate. Ridicati pieptul cat puteti de mult si aduceti mainile in forma de Y iar apoi coborati-le spre spate, in forma de T iar apoi mai departe, spre fese. Acest exercitiu va aplica presiune asupra grasimii din lateral-jos a spatelui.

Al treilea exercitiu se efectueaza in pozitia „bancuta” si se ridica succesiv o mana si un picior opuse.

Toate detaliile pentru exercitiile pentru a scapa de grasimea din partea de jos a spatelui, acasa, in clipul de mai jos.

VIDEO

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: