30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATEDoctorii sunt surprinsi: aceasta samanta controleaza diabetul si regenereaza 100% din functiile...

Doctorii sunt surprinsi: aceasta samanta controleaza diabetul si regenereaza 100% din functiile ficatului si a rinichilor

Aceasta samanta este cunoscuta ca si samanta de canar sau de pasari. Este o samanta pe care oamenii o folosesc sa isi hraneasca pasarile.

Samanta contine cantitati importante de aminoacizi si enzime care sunt foarte folositoare pentru corpul uman.

Expertii spun ca acest tip de samanta contine cantitati bogate de enzime foarte benefice pentru digestie. Acestea distrug celulele de grasime, asa ca pot fi absorbite rapid de catre intestine.

Pot ajuta la regenerarea pancreasului si tine diabetul sub control. Enzimele continute de catre aceste seminte sunt un remediu natural. Sunt foarte folositoare in reducerea inflamatiei organelor interne, cum ar fi rinichi, ficat si pancreas.

Aceasta samanta este foarte eficienta in tratamentul tensiunii crescute.

Poate ajuta de asemenea in cazul altor probleme de sanatate, cum ar fi gastrita, ulcerul gastric, guta, obezitate, celulita, stomac umflat.

Prepararea

In primul rand, trebuie sa inmoi 5 linguri de seminte in apa si sa le lasi peste noapte. Dimineata, scurge apa si pune semintele inmuiate intr-un blender. Adauga putin lapte sau fructe daca vrei si amesteca pana cand devin un preparat omogen.

Consulta medicul inainte sa incerci acest remediu.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: