29 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe fel de personalitate ai, in functie de cainele tau

Ce fel de personalitate ai, in functie de cainele tau

Patrupedele au devenit inca din antichitate cele mai apreciate si iubite animale de companie printre oameni.

Chinezii venerau cainii Pechinezi, ii tratau regeste, ba chiar ii puneau pe o treapta mai presus decat oamenii.

Siberienii, eschimosii, adorau Husky, care incet incet si-au depasit atributiile de caine de companie, devenind usor caine salvator, caine de munca, mijloc de transport.

Se spune ca femeile moderne din ziua de azi prefera cainii mici. Este si adevarat dar si fals in acelasi timp. Cu un procentaj de 50% se incadreaza femeile care prefera cainii mici si 50% femeile care prefera caini de talie medie sau mare.

Femeile puternice au nevoie alaturi de ele de un caine puternic. Exista numeroase rase de caini puternici care se pot incadra in aceasta categorie. Ca niste mici exemple ar fi: Rottweiler, Cane Corso, Bulldog American si altii.

Acesti caini te definesc. O femeie puternica va opta mereu pentru ceva puternic, pe cand o femeie sensibila, romantica, cu instincte materne imense si cu o mare dorinta de protejare, va alege mereu un caine de talie mica sau medie, un caine care sa le reprezinte.

In aceasta categorie de caini putem exemplifica: Chihuahua, Bichon Maltez, Bulldog francez si altii.

Mamicile vor opta mereu pentru caini de familie, caini care se pot integra usor in familie, ce pot interactiona si proteja copii. In aceasta categorie de rase de caini se pot incadra usor urmatorii: Labradorul (caine de talie medie), Husky Siberian (caine de talie medie), Beagle (talie medie) si altii care se pot integra foarte usor in familii cu copii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: