2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRecapata-ti rapid increderea in tine! 5 trucuri neobisnuite, dar dovedite stiintific

Recapata-ti rapid increderea in tine! 5 trucuri neobisnuite, dar dovedite stiintific

O incredere de sine crescuta sta la baza succesului profesional si a fericirii. De la postura corpului pe care o adopti, pana la lucrurile pe care le faci in primele secunde de dupa trezire ori muzica pe care o asculti, specialistii au descoperit cateva metode simple si la indemana oricui care te invata sa te apreciezi mai mult pe tine insuti si sa iti consolidezi increderea in sine in timp record!

1. Postura corporala

Pozitia corpului este unul dintre secretele care stau la baza consolidarii increderii de sine si a succesului pe toate planurile. Potrivit unui studiu publicat in revista Psychological Science, persoanele care adopta o pozitie dreapta sau corecta se simt mai stapane pe sine si au mai mult succes decat cele cu posturi corporale defectuoase.

2. Rutina de dimineata

Primele secunde dupa trezire pot deveni unul dintre cele mai puternice stimulente pentru cresterea increderii de sine. Nu incerca sa iti impovarezi mintea cu tot ce ai de facut in ziua respectiva inca din zorii zilei. Bucura-te de o gura de aer proaspat, de un dus si de mireasma placuta a ceaiului sau cafelei, eliberandu-ti complet mintea de alte ganduri. Micile rasfaturi sau ritualuri din primele momente dupa trezire pot deveni o arma puternica pentru modul in care vei face fata provocarilor de peste zi, daca ai grija sa fie cat mai relaxante.

Citeste continuarea pe acasa.ro 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: