21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERUn Kilipirim, l-am cumpărat! Ediţia a XV-a, a celui mai mare târg...

Un Kilipirim, l-am cumpărat! Ediţia a XV-a, a celui mai mare târg de carte cu discount

Inrolare trafic.ro

În scurt timp, consumatorii de carte vor avea din nou ocazia să pătrundă în labirintul imaginaţiei şi al lecturii. Din 7 noiembrie începe cea de-a XV-a ediţie a celui mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, Kilipirim

Ca de obicei, târgul va fi găzduit de Galeria Dalles şi va reuni peste 30 de edituri româneşti şi străine, care îşi vor primi cititorii cu pachete promoţionale şi discounturi de până la 70%. Tot ce vrei în materie de carte vei găsi aici: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură, design şi multe altele pe care te invităm să le descoperi acolo.
Pentru această ediţie, organizatorii au pregătit la etajul Galeriei Dalles un târg ezoteric care se va desfăşura sub motto-ul „Armonie pentru corp, minte şi spirit”. Evenimentul va aduce în acelaşi spaţiu edituri de profil cu expozanţi care promovează produse şi servicii pentru aprofundarea cunoaşterii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii. Pe parcursul celor 5 zile ale târgului vor fi organizate conferinţe, seminarii şi workshop-uri despre: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică etc. la care intrarea este liberă!
Şi pentru că o carte bună face pereche perfectă cu un pahar de vin, de ceai sau o cană de cafea, la Kilipirim veţi avea ocazia să degustaţi câteva vinuri româneşti rare şi să savuraţi arome fine de ceai sau cafea.
Începând cu 7 şi până pe 11 noiembrie, vă aşteptăm la Kilipirim, targul la care nici o carte nu se vinde fara discount.
Deschis zilnic între orele 10:00 şi 20:00.
Intrarea este liberă!

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: