1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERUita de boli si de tristete! Rosteste cea mai puternica rugaciune catre...

Uita de boli si de tristete! Rosteste cea mai puternica rugaciune catre Iisus Hristos si scapa de probleme

Stresul cotidian, problemele si neajunsurile iti dau batai de cap? In momentul in care te simti singur, cere ajutor divin. Ridica-ti ochii catre Cer si rosteste aceasta rugaciune despre care se spune ca este cea mai puternica catre Iisus.

Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai pri­mit moarte pe cruce pentru mantuirea noas­tra! Din adancul inimii Te rog sa primesti sme­rita mea nevointa si aceasta mica rugaciune pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre fo­losul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul Tau.

De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea. Dar cazand inaintea Ta Te rog, indura-Te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i sufe­rinta, ridica-l din patul durerii. Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor. Si daca ii e de folos sa duca mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra.

Citeste si:  De miercuri, e obligatoriu! Amenzi de până la 2.500 lei

Citeste si: Ce rugaciune ar trebui sa spui dupa fiecare masa, ca sa atragi noroc si sanatate

Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadej­dea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei. Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de po­cainta si de multumire, ca sa se invredni­ceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate iti sunt pacatele!” Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: