Search for content, post, videos

Ce rugaciune ar trebui sa spui dupa fiecare masa, ca sa atragi noroc si sanatate

Credinta este ceea ce nu-ti poate fura nimeni, asa ca atunci cand te confrunti cu momente de cumpana, dar nu numai, rosteste aceasta rugaciune. Ca sa te scape de boala, insa, at trebui sa o spui dupa fiecare masa, fie mic dejun, pranz sau cina.

Dupa micul dejun…

”Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Slava… Si acum… Doamne miluieste (de 3 ori). Pentru rugaciunile Sfintilor Parintilor nostri, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi.
Rostiti rugaciunile acestea dupa masa, pentru a fi feriti de boala!

Citeste si: Rugaciunea de vineri care te scapa de toate problemele

Dupa pranz
”Iti multumim Tie, Hristoase, Dumnezeul nostru, ca ne-ai saturat pe noi de bunatatile Tale cele pamantesti; nu ne lipsi pe noi nici de cereasca Ta imparatie, ci, precum in mijlocul ucenicilor Tai ai venit, Mantuitorule, pace dandu-le lor, vino si la noi si ne mantuieste.”
Amin.”

Dupa cina.

”Veselitu-ne-ai pe noi, Doamne, intru fapturile Tale, si intru lucrul mainilor Tale ne-am bucurat. Insemnatu-s-a peste noi lumina Fetei Tale, Doamne. Dat-ai veselie in inimile noastre din rodul graului, al vinului si al untdelemnului, al celor ce s-au inmultit. Cu pace ne vom culca si vom adormi, ca Tu, Doamne, indeosibi intru nadejde ne-ai asezat.”
Amin.”

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *