30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea catre Sfanta Lucia te scapa de necazuri. Rosteste-o si nu vei...

Rugaciunea catre Sfanta Lucia te scapa de necazuri. Rosteste-o si nu vei mai avea probleme

Rugaciunea catre Sfanta Lucia nu ramane niciodata fara raspuns, fapt pentru care iti propunem sa o rostesti cu incredere ori de cate ori ai nevoie.

„Mieluseaua Ta, Iisuse, Lucia, striga cu glas mare: pe Tine, Mirele meu, te iubesc si pe Tine cautandu-Te ma chinuiesc si impreuna ma rastignesc si impreuna ma ingrop cu Botezul Tau; si patimesc pentru Tine, ca sa imparatesc intru Tine; si mor pentru tine, ca sa viez pentru Tine; ci, ca o jertfa fara de prihana, primeste-ma pe mine ceea ce cu dragoste ma jertfesc Tie. Pentru rugaciunile ei, ca un Milostiv, mantuieste sufletele noastre.

Sfanta Mucenita Lucia, cere de la Dumnezeu sa dea iertare de greseli, celor ce cu dragoste te cinstim pe tine.

Sfanta Lucia, lumina calauzitoare spre cer a celor care se lupta cu valurile involburate ale pasiunilor dezordonate si ale lumii, te rugam, mijloceste-ne de la vesnicul Soare, Isus Cristos, harul de a avea si noi cel putin o scanteie de iubire, pentru a-i indruma pe semenii nostri, prin exemplul bun, pe calea cea stramta spre imparatia cerurilor. Inflacareaza-ne mereu, ca sa nu se stinga niciodata lumina credintei din sufletul nostru, iar la sfarsit sa-l vedem pe bunul Dumnezeu in lumina nesfarsita. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.”

Citeste si:  Ministerul Invatamantului reglementeaza temele pentru acasa. Afla ce s-a hotarat

Aceasta rugaciune trebuie urmata de „Tatal Nostru”.

Apoi, se rosteste de trei ori: „Bucura-te, Marie, cea plina de har! Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus.”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: