23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATETrucuri pentru un somn mai bun

Trucuri pentru un somn mai bun

Vrei sa fii o persoana matinala? Fiind o persoana manitala nu inseamna doar a fi treaz dimineata, inseamna, de asemenea, sa fii alerta, energizata si productiva in acel moment. Secretul de a deveni o adevarata persoana matinala este prin imbunatatirea calitatii somnului.

Iata cum:

Dormi suficient
Doriti sa nu va mai bazati pe butonul de amanare? Usor! Doar adormiti mai devreme! Daca dormiti suficient, va veti trezi la timp chiar si fara o alarma de dimineata.

Fii constanta
Planificati un program de somn si respectati-l. Cu cat sunteti mai consistent cu timpul de culcare, cu atat va fi mai usor pentru organismul dvs. sa se adapteze. Formarea corpului dvs. pentru a va mentine programul de somn va va ajuta sa obtineti un somn linistit si de inalta calitate.

Daca programul dvs. are nevoie de corectare, nu socati sistemul. Daca sunteti obisnuiti sa dormiti la 2 dimineata, nu va fortati brusc sa mergeti la culcare la ora 22:00. Dati-va o perioada de ajustare. Ajustati timpul de culcare inainte de 15 minute in acelasi timp.

Prioritizeaza somnul
Nu faceti din somn doar o gandire ulterioara a zilei voastre. Luati in considerare timpul acordat pentru sanatate. Daca nu veti muta o intalnire pentru a va salva slujba, de ce nu puteti sa va dati corpului aceeasi curtoazie? Gestionati-va programul astfel incat sa aveti o ora inainte de a va culca pentru a va relaxa, facand ce va place.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: