29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATITheo Rose și Anghel Damian, primele imagini cu micuțul lor! Ce spune...

Theo Rose și Anghel Damian, primele imagini cu micuțul lor! Ce spune proaspăta mămică?

Coi doi proaspăt părinți sunt în culmea fericirii. Pentru că Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima oară zilele trecite și la nici o zi au publicat pe rețelele de socializare și primele imagini cu micuțul lor, un băiețel dolofan și foarte vorbăreț.
Și pentru că sunt foarte mândri de Sasha, nu au întârziat să apară primele imagini cu mămică Theo și tăticul Anghel și fiul lor, iar solistă a publicat două imagini cu cei trei. ”Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje!

theo rose cu micutul
theo rose cu micutul

Să va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urmă și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră. Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțînă durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la san, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm.

Citeste si:  Elvira Deatcu, o mamă grijulie. Cum arată fii ei?
anghel damian cu fiul sau
anghel damian cu fiul sau

Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Va mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal. Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viață mea iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți”. a scris solistă pe pagină ei de socializare.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: