2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIMagda Pălimariu, prima vacanță cu fiul ei la mare

Magda Pălimariu, prima vacanță cu fiul ei la mare

Prezentatoarea de meteo de la Pro tv, care acum este în concediu de maternitate, postează tot mai multe imagini cu fiiul ei. Magda Pălimariu a publicat un mesaj interesant pe rețelele de socializare pe care vi-l prezentăm și noi în continuare.

stirista magda palimariu cu fiul la mare
stirista magda palimariu cu fiul la mare

În curând, Magda Pălimariu face un an de când a devenit mămică și adoră să petreacă timp cu fiul sau. Iar această a publicat imagini cu fiul ei după ce au fost împreună la mare, la soare. ”Am fost în vacanțe la mare de nenumărate ori, însă nimic nu se compară cu bucuria trăită alături de băiețelul meu, oriunde am merge.

Mă topesc când văd cât de fericit este mereu, mai ales atunci când avem activități noi, cum ar fi înotul în mare sau în piscină.

magda palimariu cu fiul
magda palimariu cu fiul

Îi place să călătorească, să vădă mulți oameni în jur și să descopere cât mai multe locuri și lucruri. Nu e ușor să pleci la drum cu un copilaș mic, având în vedere logistică bagajelor sau oboseală adunată (pe care o resimt oricum de când am născut) însă fericirea pe care o trăiesc alături de Aksel, este infinit mai mare decât orice altceva.

Îl ador pe acest băiețel drăgălaș!!”. a scris Magda Pălimariu pe pagina ei de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: