26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERStudenta disparuta in urma cu 19 ani a fost gasita! HALUCINANT -...

Studenta disparuta in urma cu 19 ani a fost gasita! HALUCINANT – Unde a fost in tot acest timp

Misterul disparitiei unei tinere studente a fost elucitat. Aceasta era disparuta in urma cu mai bine de 19 ani. Din pacate, femeia a fost gasita moarta.

Partea cea mai intriganta vine abia acum. Trupul neinsufletit al femeii a fost gasit intr-un frigider, in casa surorii sale,

In anul 2000, la momentul disparitiei sale, Jasmina Dominic avea 23 de ani. Originara dintr-o localitate situata in nordul Croatiei, aceasta era studenta in Zagreb la vremea aceea.

Citeste si: Paul a aruncat mai multe seminte in curtea din Vaslui! Peste cateva luni a avut un soc atunci cand a vazut ce crescuse acolo: “Nu pot sa cred, e gigantic”

Ciudat este faptul ca disparitia tinerei a fost anuntata abia cinci ani mai tarziu.

“Suspectam ca acest cadavru descoperit in congelator este cel unei femei nascute in 1977 si a carei disparitie a fost semnalata la 16 august 2005”, a declarat purtatorul de cuvant.

Politia nu a dorit sa ofere prea multe informatii legate de femeia arestata, insa se presupune ca ar fi chiar sora victimei. Trupul congelat ar fi fost gasit in locuinta surorii sale, acolo unde traia impreuna cu sotul sau si cu trei copii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: