8 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCat noroc ai in viata in functie de luna in care ai...

Cat noroc ai in viata in functie de luna in care ai fost conceput

fashiondays.ro

In numerologie si astrologie, se pune foarte mare accent pe aceste detalii, zi, luna, an.

 Cu o foarte mare influenta, aceste detalii ne guverneaza viata si ne arata cat de norocosi sau mai putin norocosi suntem, iar in acest caz in functie de luna in care ne-am nascut.

Specialistii in domeniu, astrologii si numerologii, ne pot oferi detalii despre viata noastra doar prin prisma zilei in care ne-am nascut, al lunii sau al anului, sau ne pot caracteriza in functie de zodie.

Luna ianuarie este guvernata de Jupiter, iar persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de o foarte mare pozitivitate, bunatate, imaginatie si seriozitate. Tocmai din prisma acestor calitati norocul pare a fi mereu de partea lor.

Luna februarie este guvernata de Marte. Persoanele nascute in acesta luna dau dovada de foarte multa incredere in sine, stabilitate, loialitate, curaj. Norocul insa, nu pare a fi de partea lor.

Martie este luna renasterii, a prospetimii, a frumusetii. Ea este guvernata de catre Venus. Persoanele nascute in aceasta luna simt ca dupa fiecare esec renasc din propria cenusa precum pasarea Phoenix. Norocul este mereu de partea celor nascuti in aceasta luna

Aprilie este guvernata de planeta Mercur. Cei care s-au nascut in aceasta luna simt ca toate portile norocului se deschid in fata lor. Influenta cea mai mare se poate resimtii pe partea intelectuala si financiara.

Luna Mai este guvernata de Luna. Persoane mai putin norocoase insa au calitati care uneori pot umple acest gol. Se spune ca norocul ti-l faci tu, dupa aceasta expresie se iau si cei nascuti din aceasta luna. Nu accepta nimic de-a gata, tocmai de aceea, ambitiosi din fire, incearca sa obtina tot ce isi doresc cu orice pret.

Luna Iunie ar putea fi deschizatorul de drumuri pentru noroc. Este o luna guvernata de Soare, tocmai de aceea persoanele care s-au nascut in aceasta perioada parca infloresc in fiecare moment.

Iulie este luna esecului profesional dar al castigului pe plan sentimental. Guvernata de Mercur, aceasta luna le aduce persoanelor nascute in aceasta perioada noroc pe plan personal insa ghinion pe plan profesional.

August este guvernata de planeta Venus. Persoanele nascute in aceasta luna sunt firi pasnice, armonioase, pozitive. Norocul pare ca le surade de fiecare data cand au nevoie ca acesta sa apara in viata lor.

Septembrie este guvernata de planeta Pluto. Sexualitatea, regenerarea si puterea sunt cele mai mari calitati ale celor nascuti in aceasta luna. Nu sunt foarte norocosi, dar acest lucru nu le-au taiat niciodata din elan pe nici un plan, fie profesional, financiar sau personal.

Octombrie este guvernata de planeta Jupiter. Persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de prea multa incredere in sine lucru ce de foarte multe ori nu le aduce nimic bun. Norocul insa pare a fi de partea lor de cele mai multe ori.

Noiembrie este guvernat de planeta Saturn. Desi norocul nu pare a fi de partea lor in multe momente in care au foarte mare nevoie de el, persoanele nascute in aceasta luna dau dovada de foarte multa diplomatie, ombitie, prudent si curaj.

Decembrie este de asemenea guvernata de Saturn insa si de Uranus. La fel ca si persoanele nascute in luna Noiembrie, nici cei din luna Decembrie nu au parte de prea mult noroc. Diferenta dintre aceste luni este ca, atunci cand au cea mai mare nevoie de el, norocul nu intarzie sa apara in cea de a doua luna, respectiv Decembrie datorita influentei planetei Uranus, lucru ce nu se intampla in luna Noiembrie. Persoanele nascute in aceasta luna sunt originale, rafinate, curajoase, iubitoare de nou.

Citește și

2 COMENTARII

  1. Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta!!

    Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.

    Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.

    Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

    Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madalin.anghel1994@yahoo.com

  2. Indiferent cine sunteti si care va este situatia voastra, aveti in voi, chiar acum, capacitatea sa realizati mai mult decat oricand inainte. Asta scria celebrul Brian Tracy in cartea „Succesul in viata „. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber , intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru detalii trimiteti textul „proiect”la adresa email : doinagolpoian@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.