19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATE Stiai ca frantuzoaicele NU se ingrasa? Iata secretul lor de frumusete!

Stiai ca frantuzoaicele NU se ingrasa? Iata secretul lor de frumusete!

Inrolare trafic.ro

Imaginea frantuzoaicelor din filme nu corespunde mereu cu realitatea, dar exista un aspect in care industria cinematografica nu a mintit deloc: frantuzoaicele au, de regula, siluete subitiri.

In spatele siluetei trase prin inel a frantuzoaicelor exista un secret care scapa multora dintre femei, indiferent de nationalitate: controlul portiilor. Dar nu numai atat! Frantuzoaicele sunt invatate de mici sa deguste de placere, nu neaparat sa manance. Din acest motiv si prajiturile lor delicioase sunt adesea de mici dimensiuni. O imbucatura este suficienta pentru a-si face si pofta si a-si mentine si silueta trasa prin inel.

Statisticile privind greutatea corporala a femeilor de la nivel european au aratat ca frantuzoaicele se mentin de-a lungul vietii, oscilatiile privind kilogramele fiind relativ mici.

Motivul?

In primul rand, frantuzoaicele au cultul mancarurilor de calitate. Asadar, cand fac cumparaturi, aleg cu atentie ceea ce pun in cos si, implicit, cu ce-si umplu frigiderul. Sunt pretentioase la mancare tocmai pentru ca-si respecta organismul mai mult decat alte femei.

In al doilea rand, frantuzoaicele nu infuleca, ci degusta. Ele nu sunt invatate cu portii mari de mancare. Intr-o casa traditionala din Franta nu vei gasi boluri si farfurii mari, adanci, ci vesela de mici dimensiuni. Astfel, si portiile de mancare sunt mai mici. Statistic, din anii ’70 incoace, portiile de mancare au crescut mult de la deceniu la deceniu. In prezent, unele persoane mananca de doua ori mai mult decat bunicii lor, in urma cu 40 de ani. Insa acest fenomen nu prea a reusit sa patrunda si in Franta, frantuzoaicele continuand si in prezent sa manance portii mici.

In al treilea, frantuzoaicele savureaza mancare. Rareori o sa vezi o femeie de aceasta origine sa infulece rapid, pe fuga, cu inghituri mari, fara sa mestece cum trebuie mancarea din farfurie. Masa este masa, trebuie savurata in liniste, imbucatura cu imbucatura.

In al patrulea rand, frantuzoaicele degusta dulciurile. Inca de mici sunt obisnuite sa savureze delicatesele dulci in cantitati mici. Rareori o sa vezi o frantuzoaica manancand o tava de prajitura, ea se va limita la o singura bucata, pe care o va manca incet. Daca ati fost vreodata in Franta si v-ati enervat pentru ca ati dat o caruta de bani pe o prajitura care vi s-a parut minuscula, ei bine, acesta este secretul siluetei trase prin inel a frantuzoaicelor get-beget.

 

Citeste si:  VIDEO Exercitii pentru marirea fundului! Asa faci fese de brazilianca

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: