Search for content, post, videos

Pastilele de slabit provoaca afectiuni grave! Simona Gherghe a avut probleme cu inima!

Frumoasa prezentatoare de la emisiunea Drept la Tinta a recunoscut ca a apelat la o metoda mai putin ortodoxa pentru a reusi sa dea jos kilogramele acumulate in vacanta.

Ea a povestit ca a incercat sa slabeasca rapid printr-o metoda neeficienta, folosind pastile de slabit. Acest lucru nu a facut decat sa ii dea o stare generala cat se poate de rea si era cat pe ce sa ajunga pe masa din spital.

Asa ca Simona Gherghe le sfatuieste pe toate femeile sa incerce sa slabeasca, daca isi doresc, prin diete si sport si sub nicio forma sa nu cada prada miturilor potrivit carora ar putea da jos kilogramele in plus intr-un mod usor cu cine stie ce “capsule minune”.

“Vara trecuta m-am intors din vacanta cu 52 de kilograme. Mult! Si atunci am cautat sa slabesc. Nu vreau sa ma judece lumea si cred ca mama se va supara, dar o spun. Am luat pastile de slabit. Am slabit sapte kilograme in timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap!

A fost o furtuna in corpul meu. Mi-era rau, aveam probleme cu inima. Nu recomand nimanui! Pe ambalaj scria ca sunt pastile pe baza de plante. Dar ce mi s-a intamplat mie nu doresc nimanui. Am avut cam doua luni in care mi-a fost foarte rau, am tinut emisia cu greutate, cu probleme. E o lectie din care am invatat! Repet, nu recomand pastilele nimanui! Sunt minciuni!

Daca vreau sa slabesc, am grija sa mananc sanatos si sa fac sport. Oricum eu faceam sport, mergeam de trei ori pe saptamana la tenis… A fost o prostie ce am facut”, a spus Simona Gherghe, pentru ADPM.

INCREDIBIL! Aşa slăbeşti când lucrezi la birou! Metoda a mers pentru Hemingway!

Esti balonata? Iata 2 solutii de la natura

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *