Search for content, post, videos

Esti balonata? Iata 2 solutii de la natura

Mesele imbelsugate isi spun cuvantul asupra starii noastre fizice, balonarile fiind una dintre cel mai des intalnite probleme de sanatate in aceasta perioada a anului.

Desi cel mai bun remediu impotriva balonarii ar fi sa mancam mai putin, sa aplicam mai multa masura in alimentatia zilnica, cei dintre noi care nu au reusit sa respecte aceasta regula au la indemana trei solutii venite de la mama natura.

Infuzie de scortisoara macinata

Scortisoara ajuta atat la tratarea racelilor, cat si la atenuarea problemelor aparute la nivelul aparatului digestiv. Remediul impotriva balonarii pe baza de scortisoara consta intr-o infuzie cu condimentul macinat. Vestea buna este ca putem bea vin fiert cu scortisoara macinata. De altfel, 50 de grame de scortisoara macinata intr-un litru de vin fiert ajuta la atenuarea balonarii si a constipatiei.

Ceai de lavanda

O lingurita de lavanda uscata intr-o cana cu apa fierbinte ajuta secreta bilei, din acest motiv fiind indicat acest ceai de infuzie dupa mesele imbelsugate din perioada sarbatorilor. Lavanda este recomandata atunci cand suntem balonati, cand avem o digestie prea lenta sau ingreunata de alimentele consumate, dar si cand suferim de migrene cauzate de excesele de Sarbatori.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *