Search for content, post, videos

Doctorii i-au spus că mai are un an de trăit! Drama neștiută a îndrăgitei Ancăi Sigartău

Anca Sigartau, una dintre cele mai iubite actrite din Romania, participanta in trecut la Asia Express, a fost greu incercata de viata.

Indragita actrita a trecut prin clipe grele, în urmă cu mai mulți ani, atunci când medicii i-au dat un diagnostic cumplit. Anca Sigartau a fost internată in spital, acolo unde i s-a spus ca mai are doar un an de trait.

Din fericire, minunea s-a produs iar credința în Divinitate este cea care a ajutat-o pe Anca Sigartău să se vindece de boală.

”După al doilea copil, am divorțat. Nimeni nu a știut că am divorțat în 1993. Lumea știe că am divorțat prin 2000. Al treilea copil l-am făcut după divorț. Bine, lucrurile sunt mai complicate. Am trecut printr-o experiență medicală traumatizantă, în care am avut un diagnostic, o boală în care ți se dă un an de zile să trăiești. Și mi s-a spus că un an de zile trăiești cu acest diagnostic. Și cu tratamentul. Pe citostatice, tumora a crescut 8 cm în 3 săptămâni. Avea o viteză… într-un fel, exploda! Soțul meu se schimbase foarte mult, intrase probabil într-un soi de panică: va rămâne singur cu doi copii. Au trecut 22 de ani de atunci și uite că trăiesc. Eram în spital și la un moment dat știu că am vrut să ies din spital, pentru că mi-am dat seama că nu mai am foarte mult timp și vreau să fiu acasă, alături de copii. Cât mai am, măcar să fiu cu ei.

Am ieșit din spital și pe 15 noiembrie, ziua de naștere a bunicii mele. Știam că începe Postul Crăciunului. Nu aveam nici o informație despre post, despre biserică, despre lucrurile de genul ăsta, dar știam, în interiorul meu, că vreau să încerc. Că trebuie să mă duc acasă să țin post. Pe 15 noiembrie am ieșit din spital cu niște indici foarte mari, pe 20 decembrie, când m-am întors la control, m-au întrebat: ”Unde este tumora?”. Nu mai era. M-a întrebat doctorul ce am făcut, ce tratament. Și i-am spus: ”Eu vă spun, dar nu o să credeți”. Asta s-a întâmplat. Nu mai exista tumora. Indicii coborâseră foarte mult. Nu știam că Postul poate să aibă o asemenea putere. Din momentul acela am știu că voi trăi”, a spus Anca Sigartău într-o emisiune.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *