23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciuni pe care ar trebui sa le rostesti la locul de munca,...

Rugaciuni pe care ar trebui sa le rostesti la locul de munca, in functie de situatiile limita

Sa ai un loc de munca stabil nu e deloc usor, iar uneori pot sa apara si situatii tensionate. De aceea, iti propunem ca ori de cate ori ai nevoie sa rostesti urmatoarele rugaciuni. Te vor ajuta, cu siguranta.

Rugaciunea pentru liniste la serviciu

“Doamne, Dumnezeul meu. Bunavointa ta este un turn in jurul meu si a locului unde lucrez. Transforma acum si aici toti dusmanii in oameni amabili si responsabili, transforma toata dizarmonia in armonie, transforma toata nedreptatea in dreptate, transforma tot conflictul in intelegere si pace. Alunga prin Puterea Ta spiritele Raului din sufletul oamenilor care lucreaza aici, da-le pace sufleteasca, toleranta si buna intelegere. Amin”.

Rugaciunea pentru a rezolva tensiunile la birou

“Dragii mei ingeri, Va rog sa imi dati un semn ca imi voi putea regasi linistea si pacea la locul de munca, sau cel putin ca voi fi mutat intr-o pozitie noua, in care ma voi putea bucura de seninatate. Va rog sa ma calauziti si sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru a rezolva problema cu care ma confrunt sau pentru a merge mai departe”.

Rugaciunea pentru disparitia conflictelor la serviciu

“Doamne Dumnezeule, Dorinta mea cea mai profunda este sa fiu fericit in timp ce muncesc si iti cer ajutorul astfel incat sa-mi pot gasi linistea la locul de munca. Te rog, ajuta-ma sa fiu inteles si sa ma inteleg cu fiecare om cu care intru in contact. Te rog, elibereaza-ma de orice temeri care ar putea declansa conflicte la locul de munca. Te rog pe Tine si pe ingeri sa ma indrumati catre responsabilitatile si sarcinile de munca ce raspund intereselor si deprinderilor mele. Ma vizualizez acum ca ma simt fericit atunci cand ma trezesc dimineata sa merg la munca, si va cer ajutor ca aceasta viziune sa devina realitate. Amin”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: