5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRosteste rugaciunea de multumire si-ti vei usura sufletul

Rosteste rugaciunea de multumire si-ti vei usura sufletul

Un ritual de care ar trebui sa tina cont orice credincios este rugaciunea de multumire, care ar trebui sa fie spusa cel putin o data pe saptamana, inntrucat te va ajuta sa fii recunoscatoare pentru ceea ce ai realizat.

Asadar, rugaciunea de multumire trebuie rostita in fiecare zi, de preferat dimineata. Nu este suficient doar sa ceri, este bine sa si multumesti.

Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeu milostiv si indurator, a carui dragoste pentru oameni nu are margini, ma inchin gloriei Tale cu teama si cuviosie, ca sa-Ti multumesc pentru tot ce mi-ai dat, mie robului Tau. Glorie Tie Doamne, Te laud si Iti cant, Stapane si Binefacatorule. Din nou ingenunchez in fata Ta, ca sa Iti multumesc pentru mila si bunatatea Ta si ma rog ca si de acum inainte sa faci minuni pentru mine, pentru ca dragostea mea pentru Tine si pentru semenii mei sa creasca. Scapa-ma de toate relele si de toate nevoile. Da-mi liniste si pace, in toate zilele mele, ca sa pot multumi Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si in vecii vecilor. Amin

Miluieste-ne pe noi, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca nepricepandu-ne de niciun raspuns, aceasta rugaciune aducem Tie, ca unui Stapan, noi pacatosii, robii Tai: miluieste-ne pe noi! Marire Tie, Doamne, miluieste-ne pe noi, ca intru Tine am nadajduit. Nu Te mania pe noi foarte, nici nu pomeni faradelegile noastre. Ci cauta si acum ca un milostiv si ne mantuieste pe noi de vrajmasii nostri.

Citeste si:  Test de personalitate: Cat de multumit/multumita esti de tine? Ai curaj sa afli raspunsul?

Ca Tu esti Dumnezeul nostru si noi suntem poporul Tau, toti lucrul mainilor Tale si numele Tau chemam. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Usa milostivirii deschide-o noua, binecuvantata Nascatoare de Dumnezeu, ca sa nu pierim cei ce nadajduim intru tine. Amin

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: