23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERŞcoala de vară, distracţie şi educaţie

Şcoala de vară, distracţie şi educaţie

Tot mai des, atelierele tematice organizate pentru copii în cadrul şcolilor de vară reprezintă o alternativă de încredere pentru părinţi, în timpul vacanţei mari.

În ultimii ani, părinţii care lucrează foarte mult timp apelează din ce în ce mai des la şcolile de vară pentru copiii lor. După un an şcolar la finalul căruia se adună oboseala, copiii îşi doresc să se joace, să fie mai liberi, să aibă mai puţine restricţii şi îndatoriri. De aceea, părinţii apelează la serviciile oferite de şcolile de vară, care oferă copiilor experienţe de viaţă noi, într-un mediu sigur, de calitate şi atractiv.

Grădiniţa Happy Planet Kids din sectorul 6, Bucureşti, vine în ajutorul părinţilor cu un program educativ atractiv pentru cei mici, dar şi pentru şcolari. Se oferă cursuri de înot, program pentru efectuarea temelor de vacanţă, cursuri şi jocuri în limba engleză, dar şi ateliere tematice săptămânale:  “Around the world”  (Germania, Franţa, Italia, Spania), “Animals on all continents”, “The 5 elements:  water,  fire, wood, metal, earth”  sau “Wild nature”.  În tariful de 325 de euro pentru patru săptămâni (100 euro pentru o singură săptămână) sunt incluse şi mic dejun, prânz, două gustări, deplasări pentru vizite, materialele didactice. Program de la 8 la 18.
Şcoala PRO INGENIO din Prelungirea Ghencea a pregătit pentru vara lui 2013 o gamă largă şi variată de ateliere tematice, unele care au avut mare succes anii trecuţi dar şi unele noi, menite să bucure vacanţa si zilele călduroase ale participanţilor.  Săptămânile tematice vin în întâmpinarea nevoilor şi dorinţelor copiilor de a-şi petrece vacanţa într-un mod cât mai plăcut dar şi instructiv în acelaşi timp.

 Cursuri de înot, ateliere tematice precum “Căutătorii de comori”, “Bucureştiul prin ochi de fotograf”, “Jucării şi jocuri în aer liber”, “În jurul lumii”, “Codul bunelor maniere”, “Transpunem în artă ce simţim”,  “Călătorie fantastică în lumea cărţilor”,  “Muzica, artă nu zgomot” sunt doar câteva dintre activităţile oferite de Şcoala Pro Ingenio. Programul este  de la 9 la 17, iar în taxă sunt incluse mic dejun, prânz, două gustări, deplasări pentru vizite, materialele didactice. Preţ: 150 euro o singură săptămână sau 400 euro pentru patru săptămâni.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: