5 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pentru ajutor! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc din plin

Rugaciunea pentru ajutor! Rosteste-o zilnic si vei avea noroc din plin

Traversezi o perioada dificila, in care simti ca nimic nu mai are sens? Acorda-ti un moment de respiro si rosteste aceasta rugaciune, ce te va ajuta sa te regasesti si iti va indeplini toate dorintele.

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

Citeste si: Rugaciunea femeii singure! Rosteste-o si-ti vei gasi dragostea

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te impor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (se spune dorinta).

Te impor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Citeste si: Rugaciunea pe care trebuie sa o rostesti in amintirea celor raposati! Te va ajuta sa-ti gasesti alinarea sufleteasca

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: