29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAnca Sigartau, marturisiri despre cea mai mare durere. ”Sa iti ingropi un...

Anca Sigartau, marturisiri despre cea mai mare durere. ”Sa iti ingropi un copil este…”

Anca Sigartau a vorbit despre viata ei si a marturisit ca este de parere ca cea mai mare durere din viata unui om este sa-si ingroape copilul.

”Ce ti se pare a fi culmea durerii?”, a fost intrebata in cadrul unui interviu pentru VIVA, iar ea a raspuns fara sa stea pe ganduri: ”Sa iti ingropi un copil. Asta este impotriva firii…”, a spus ea.
De asemenea, ea a dezvaluit si alte detalii despre viata ei, intrucat si-a deschis sufletul asa cum n-a mai facut-o pana acum.

Care este cel mai mare regret pe care il ai? Acela de a nu fi reusit sa imi cresc copiii in familia pe care am visat-o.

Cand si unde te-ai simtit cea mai fericita? In bratele parintilor, ale copiilor, ale celui pe care il iubesc si ma face sa ma simt cea mai frumoasa femeie de pe Pamant. Si in privirile si aplauzele spectatorilor…
Daca ai putea sa-ti schimbi un atribut fizic, care ar fi acela? Ani de zile mi-as fi dorit sa ma scol dimineata si sa nu mai am strungareata… Acum insa nu as mai schimba nimic… Cred ca Dumnezeu a facut o treaba extraordinara cu mine…

Care este personajul de fictiune pe care il indragesti? Dory. Pestisorul din filmul de desene animate „Finding Nemo“ si „Finding Dory“ („In cautarea lui Nemo“ si „In cautarea lui Dory“), personaj pe care l-am dublat…. Inca il port dupa mine.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: