3 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERAndreea Raicu, marturisiri neasteptate: ”Prefer sa fiu singura, decat sa fiu cu...

Andreea Raicu, marturisiri neasteptate: ”Prefer sa fiu singura, decat sa fiu cu cineva cu care nu rezonez”

Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi si nu se teme sa vorbeasca despre viata ei.

Astfel, in cadrul unui interviu, Andreea Raicu a marturisit ca tatal ei ii spunea, pe cand era doar o copila, ca nu se va descurca singura si mereu va depinde de cineva, iar acest fapt a ambitionat-o ca la maturitate sa fie exact in extrema opusa, aceea in care nu a acceptat niciodata sa depinda de cineva, pe niciun plan.

”Nu am depins niciodata de nimeni. Evident, am lucrat in echipa, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alaturi de care a realizat lucruri importante, dar niciodata nu am depins de cineva in niciuna dintre relatiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relatii este vorba.

Citeste si: Diana Dumitrescu, marturisiri sfasietoare despre cel mai greu moment din viata ei: ”Am fost la un pas de divort!”

Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regasesc si in cartea mea aceste nevoi – nevoia iesita din comun de independenta si dorinta de-a face totul singura. Cumva, femeile din ziua de azi vor sa faca totul singure si ajungem sa ne transformam in niste barbati aflati in corpuri de femei. E pacat ca uitam sa fim femei si uitam sa ne bucuram de feminitatea noastra”, spune Andreea Raicu.

Citeste si:  Îl mai ŢII MINTE pe Frankfurt? Uite ce a ajuns să facă actorul în PREZENT

Pe de alta parte, vedeta spune femeile idependente ajung la un moment dat la maturitatea de a nu mai accepta pe oricine in viata lor, ”doar de dragul de a fi intr-o relatie”: ”Eu nu mi-as pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleasi valori si principii. Prefer sa fiu singura, decat sa fiu cu cineva cu care nu rezonez”.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: