Search for content, post, videos

Diana Dumitrescu, marturisiri sfasietoare despre cel mai greu moment din viata ei: ”Am fost la un pas de divort!”

S-a casatorit in vara anului 2018, la cativa ani dupa divortul de Ducu Ion, iar de curand, Diana Dumitrescu a vorbit despre cea mai mare perioada din viata ei, cand a fost la un pas de depresie.

Astfel, Diana Dumitrescu traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei de cand s-a casatorit pentru a doua oara, cu Alin Boroi, insa inainte de acest moment, ea a fost la un pas de depresie. Se intampla la scurt timp dupa separarea de Ducu Ion, primul ei sot.

„Am fost foarte aproape de depresie dupa divort. Am avut mare noroc cu primul iubit pe care mi l-am facut dupa ce am divortat. A fost alaturi de mine si nu m-a lasat sa cad in prapastia depresiei”, a declarat Diana Dumitrescu.

„Cand te casatoresti – nu conteaza daca e prima sau a doua oara, pentru ca eu cred ca este mereu la fel – iti imaginezi ca este primul pas catre a-ti construi o familie, un viitor, ca vor veni copiii, ca te vei muta intr-o casa mai mare… Nu iti programezi ca peste doi ani sa divortezi.

Cand apare acest divort, de fapt… cand apare ruptura dintre oameni, e ca si cum ai construit un castel de nisip pe care vantul l-a spulberat”, a adaugat vedeta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *