30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERRugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca ai dat de...

Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca ai dat de necaz! Rosteste-o zilnic si vei scapa de probleme

Daca traversezi o perioada dificila si simti ca nu gasesti nicio sansa de rezolvare, iti propunem sa rostesti aceasta rugaciune, care face minuni pentru orice credincios.

„Doamne Dumnezeule, Tu ai ingaduit diavolului sa ispiteasca in Rai pe stramosii nostri, Adam si Eva, spre a le incerca ascultarea si supunerea. Tu ai ingaduit diavolului sa ispiteasca prin groaza si suferinte grele pe Dreptul Iov, pentru a i se vadi virtutile si credinta. Tu ai dat ingaduinta satanei sa se apropie cu ispitire de Insusi Fiul Tau.

Pentru ca, infrant si rusinat, acel duh blestemat sa auda din gura Mantuitorului lumii cuvintele: „Inapoia mea, satano, caci este scris: Domnului Dumnezeului tau sa I te inchini si numai Lui Unuia sa-I slujesti!”. Tu, Cel ce tuturor dreptilor si sfintilor Tai le-ai dat vremuri de ispitire, de primejdii, de necaz si de grele indoieli, pentru ca, prin ele lamurindu-se, sa biruie si sa ramana si mai intariti in credinta, in nadejdea, in dragostea si in supunerea cea catre Tine.

Citeste si: Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca ai dat de necaz! Rosteste-o zilnic si vei scapa de probleme

Tu Insuti, Atotputernice si Preabunule Stapane, ajuta-ma in aceasta clipa grea de necaz. Cand duhul satanei imi tulbura mintea cu indoieli si amagiri viclene imi framanta inima. Arata-mi, Milostive Doamne, adevarul si calea Ta cea dreapta. Pentru ca, biruind greaua incercare din clipa de acum, sa ma bucur de cuvintele Apostolului Tau Iacob, care zice: „Fericit barbatul care rabda ispita, caci, lamurit facandu-se, va lua cununa vietii. Pe care a fagaduit-o Dumnezeu tuturor celor ce Il iubesc pe El”.

Citeste si:  Rosteste rugaciunea catre Sfanta Cuvioasa Teodora si vei avea parte de minuni in viata ta

Daruieste-mi credinta, pentru ca in aceste clipe grele sa cant impreuna cu Proorocul Tau David: „Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea. Multi zic sufletului meu ca nu este mantuire intru Dumnezeul lui! Dar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti. Slava mea esti. Si Cel ce inalti capul meu. Cu glasul meu catre Domnul am strigat. Si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui. Scoala, Doamne si mantuieste-ma! Dumnezeul meu, Tu ai batut pe toti cei ce ma vrajmasesc. Dintii pacatosilor ai zdrobit. A Domnului este mantuirea, si peste tot poporul Tau binecuvantarea Ta.” Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: